Beste Klant

Kom uit je coconnetje, vier het leven.

Met sneeuw en kou, met het soms onstuimige weer en met een verrassend zonnetje, nemen we afscheid van de maand januari. Het was een heerlijke maand om weer terug naar binnen te keren. Lekker in je coconnetje zitten en dicht bij jezelf te blijven. Met de dagen die zichtbaar langer worden, maken we de overstap naar februari. Een maand van Carnaval én Valentijn. Zo komt er weer wat roering in het leven. Vier het leven en vier de liefde!

 
Valentijnsdag

Valentijnsdag, een dag bij uitstek om te laten zien wie je lief hebt. Het ultieme moment om je geheime liefde kenbaar te maken. Maar ook een mooie mogelijkheid om voor andere mensen om je heen een lieve attentie te verzorgen, omdat ze speciaal voor je zijn. Hartjes hebben we natuurlijk in alle soorten en maten. Wil je graag met een ander symbolisch cadeautje komen, dan helpen wij je ook graag.

 

Geode for Two

Sharing is caring, geef bijvoorbeeld een edelsteen geode/ bonbon cadeau om samen te delen. De bonbon bestaat uit een kleine 2 delige kristal geode die staat voor zuiverheid en balans. We hebben ze ook te koop in grotere maten.
 
Tree of Life
De Tree of Life, of Levensboom, is het symbool voor groei en voor ontwikkeling. In liefde is het onze wens om samen te wortelen en verder te groeien, om samen te verweven. Een boom is daar natuurlijk een prachtig symbool voor. Ook hebben we, net als een boom, in ons leven te maken met verschillende seizoenen. 

Voor Valentijnsdag en voor elke andere dag, hebben wij mooie rozenkwarts boompjes in de winkel, de steen die symbool staat voor liefde.
 
Love Spell kaarsen en aurasprays

Nieuw in onze collectie na de edelsteenkaarsen van PureWorks: Grotere kaarsen en Aurasprays. Voor Valentijnsdag delen wij graag de Love Spell-lijn met jullie. Met de geur van Rozen en Pioenrozen. Rozengeur heeft een afrodiserende werking, dit maakt het een olie voor het hart. Brengt een gevoel van warmte en harmonie.
Pioenrozen staan voor liefde en geluk, voorspoed en bloeiende romantiek. 

 
Gedeeld Sieraad
Een ander mooi cadeau zou zijn een breek Hartje, of een Yin Yang om samen te delen. Blijf met elkaar in verbinding door ieder een helft te dragen. Met een Yin Yang Kom je samen in balans door het verenigen van het mannelijke en het vrouwelijke.
 
Keltische Knoop

Ten slotte hebben wij voor jullie de Keltische liefdesknoop uitgelicht. De liefdesknoop heeft geen begin en geen einde. Hij staat daarom symbool voor de eeuwige liefde en oneindigheid.

 
Consulten

Er staan weer privé consulten gepland!

Zaterdag 3 februari
Zaterdag 3 februari is Ilse Overeem van 11.00 tot 17.00 uur in onze winkel aanwezig om een orakel kaarten, of een tarot legging te geven. Er zijn nog plekjes vrij dus aanmelden kan nog.

Zaterdag 17 februari
Zaterdag 17 februari is Nicole van Staveren weer in onze winkel aanwezig om consulten handenlezen te geven. Ook daar kun je je al voor aanmelden.

Bel / app 0683367554, of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor het maken van een afspraak.
Ook in onze winkel kun je terecht voor het maken van een afspraak.

Voor meer info kijk op onze website www.spiritinstyle.com

 
Openingstijden

In de maand februari hebben wij geen koopzondagen. 

Maandag                   11.00-18.00
Dinsdag                     Gesloten
Woensdag                 11.00-18.00
Donderdag                11.00-18.00
Vrijdag                       11.00-18.00
Zaterdag                    11.00-17.00

 
Tot slot nog een mooie boodschap van Team Spirit

Lieve mensen,
Kom liefdevol en verbonden uit de cocon die januari ons bracht. Rijk in februari uit naar de mensen die speciaal zijn voor jou en verdiep de verbindingen om je heen.

 
Annie van Geel

Heb je onze nieuwe website al gezien?
http://www.spiritinstyle.com
 
Volg je onze super leuke en leerzame filmpjes al op Tik Tok?
 
Heb je ons nog niet geliked op facebook?
 
En wisten jullie dat wij ook instagram hebben?

Spirit in Style
Lange Hezelstraat 27-29
6511CB Nijmegen

Tel 024-3880229
WhatsApp/ bellen 0683367554
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
1 x per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief. Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen?
Stuur dan een mail naar info@spiritinstyle.nu
Volg ons op
  Reglement
Privacyverklaring