Beste Klant
 
 
Vier jij deze feestjes met ons mee?

Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen! Daar willen we jullie in deze meimaand graag bij helpen. We hebben deze maand zoveel mooie feestelijke gelegenheden, daar mogen ook mooie acties bij horen, waar je nog blijer van wordt. Want...... bij een feestje horen cadeautjes!

 
Alle feestjes op een rijtje

Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn we geopend van 12.00 tot 17.00 uur en gaan we natuurlijk weer edelsteenbollen kraken. Het is altijd weer een groot succes om de verraste gezichten te zien, wanneer de bol geopend wordt. Moeder aarde maakt er steeds weer iets moois van. Post je foto van je gekraakte bol op onze fB/Insta pagina en tag ons in je beschrijving
typ @spiritinstyle voor op Insta
of typ @spirit in style voor op Facebook
En maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25,00

 
Moederdag

Als afsluiter van het Hemelvaartsweekend, vieren we op zondag 12 mei Moederdag. De godin in ons leven, mogen we op deze speciale dag in het zonnetje zetten. Dus voor alle Mama's, alle bonus mama's, alle bijna mama's, alle mama's met een engelenkindje, alle wensmoeders, alle stiefmama's, alle mama's in heaven, voor elke vrouw die voelt: er leeft een mama in mij! Speciaal voor al deze Godinnen hebben we in het lange Hemelvaartsweekend van 9 t/m 12 mei 20% korting op al onze edelsteensieraden!

 
Pinksteren
Op maandag 20 mei, 2de Pinksterdag, zijn we geopend van 12.00 tot 17.00. En, ook dan, gaan we edelsteenbollen kraken. Graag zien we ook met Pinksteren je foto van jouw gekraakte bol op FB/insta verschijnen, waarbij je ons in de beschrijving tagged (@spiritinstyle voor op Insta, @spirit in style voor op Facebook), zodat jij kans maakt op een mooi verrassingstasje twv € 25,00!
 
Maandaanbieding

Als afsluiter, nog een prachtige maandaanbieding voor de feestelijke meimaand. De gehele maand mei geven wij 20% korting op al onze edelsteen skulls. Hoewel voor velen de Skull of schedel vaak de associatie heeft met de dood, heeft deze nog veel meer mooie betekenissen. In de spirituele wereld worden er vaak healings gedaan met de kristallen schedels. Ze staan namelijk ook voor transformatie, heling, bescherming, kracht, wijsheid, leiding en intelligentie. De schedels dragen een bewustzijn in zich mee. Dit bewustzijn, helpt ons om bepaalde processen te verwerken of te versnellen. Ze kunnen zo een mooie ondersteuner zijn in moeilijke tijden. Kom gerust vrijblijvend langs om te voelen welke skull met jou matcht.

 
Consulten

Naast onze maandelijkse tarot/orakel legging en onze consulten voor handlezen, hebben we nu ook een mooie lezing op ons programma staan.

Zaterdag 11 mei: Lezing Astrologie door Heidrun Herberth

Gedurende de lezing, vertelt Heidrun meer over de twaalf dierenriemtekens en laat ze zien wat voor lessen ze voor ons hebben. Hiervoor gebruikt ze een geboortehoroscoop als voorbeeld. In deze lezing neemt ze je voor ongeveer 1,5 uur mee in de wereld van de Astrologie, met de mogelijkheid om daarna vragen te stellen.

Meer weten? Kijk voor tijden/prijzen even op onze website
www.spiritinstyle.com

 
Openingstijden

Maandag                         11.00-18.00
Dinsdag                           Gesloten
Woensdag                       11.00-18.00
Donderdag                      11.00-18.00
Vrijdag                           11.00-18.00
Zaterdag                        11.00-17.00

Gewijzigde openingstijden:

Zondag 5 mei koopzondag                  13.00 tot 17.00
Zondag 26 mei koopzondag                13.00 tot 17.00

 
Tot slot nog een mooie boodschap van Team Spirit

Lieve mensen,
In mei leggen alle vogels een ei,
en wij, maken jullie ook graag blij

Wij wensen jullie een fijne meimaand, met liefde voor elkaar en met een beetje extra aandacht voor de oorsprong van ons bestaan, onze moeders. 

 
Warme groet
Annie en team Spirit in Style


Heb je onze nieuwe website al gezien?
http://www.spiritinstyle.com
 
Volg je onze super leuke en leerzame filmpjes al op Tik Tok?
 
Heb je ons nog niet geliked op facebook?
 
En wisten jullie dat wij ook instagram hebben?

Spirit in Style
Lange Hezelstraat 27-29
6511CB Nijmegen

Tel 024-3880229
WhatsApp/ bellen 0683367554
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
1 x per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief. Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen?
Stuur dan een mail naar info@spiritinstyle.nu
Volg ons op
  Reglement
Privacyverklaring