Maandag 11.00 tot 18.00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11.00 tot 18.00
Donderdag 11.00 tot 18.00
Vrijdag 11.00 tot 18.00
Zaterdag 11.00 tot 17.00
Zondag eerste en laatste
zondag van de
maand koopzondag

 

Contact

024-3880229

Whatsapp of bellen

06-83367554

info@spiritinstyle.nu

.....een kijkje nemen in de winkel? Klik hier!


Alle vermelde prijzen zijn in Euro, inclusief BTW.

Verzendkosten worden automatisch berekend door ons programma afhankelijk van grote/gewicht.
Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden.

U ontvangt uw bestelling binnen 3-5  werkdagen. Alleen als een product niet voorradig is, kan de levertijd langer zijn afhankelijk van de leverancier; Spirit in Style stelt u in dit geval per email op de hoogte.

Overmacht
In geval van overmacht, waaronder wordt verstaan een omstandigheid waarop wij geen invloed hebben, noch redelijkerwijs kunnen hebben en welke een levering van enige gekochte zaak onmogelijk maakt, worden wij ontslagen van onze verplichtingen uit hoofde van de met de koper gesloten overeenkomst. Een koper kan in geval van overmacht geen vergoeding van door geleden schade van ons vorderen. Wij zullen een koper schriftelijk of telefonisch in kennis stellen van vertraging in de levertijd ten gevolge van overmacht. In geval van een geplaatste bestelling heeft de koper geen recht op levering.

Spirit in Style garandeert dat de artikelen voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als u aanspraak wilt maken op garantie, stuur dan eerst een email met uw klacht. Na bevestiging door ons kunt u overgaan tot retourneren. U ontvangt binnen 14 dagen een nieuw artikel en indien niet meer leverbaar, uw aankoopbedrag retour.

Klachten
Heb je een klacht of probleem? Stuur ons dan zo snel mogelijk een email met je bestelnummer, dan kunnen we het ook snel oplossen.

Producten
Natuur producten kunnen altijd wat afwijken van de foto/beschrijving, houdt hier rekening mee.

Bestelling
Een besteld artikel wordt pas voor u gereserveerd als de betaling van uw bestelling afgerond is.

Gebruik producten
Met betrekking tot alle teksten op onze webshop waarin bepaalde effecten worden beschreven veroorzaakt door gebruik van genoemde producten geven wij hierbij uitdrukkelijk aan dat deze beschrijvingen of stellingen van effecten van gebruik daarvan op generlei wijze wetenschappelijk onderbouwd zijn; ze moeten dus beschouwd worden als aanwijzingen of aanduidingen voor de toepassing van deze producten in traditionele zin.

Ruilen/retourneren:
Bij elke aankoop heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop – zonder opgave van reden – te ruilen of te retourneren. Ruilen/retourneren is alleen mogelijk na overleg per email. De betreffende artikelen dienen ongebruikt in de originele verpakking binnen 14 dagen retour te zijn ontvangen. De verzendkosten als ook de kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Spirit accepteert alleen juist gefrankeerde post.
Gepersonaliseerde artikelen of specifieke artikelen op uw verzoek besteld/gemaakt, kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

Verlies of schade:
Spirit in Style is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens de bezorging door PostNL/DHL/DPD.

Account verwijderen
Als u uw account wilt verwijderen klik op onderstaande link. Let op: verwijderde accounts kunnen niet hersteld worden.
Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met bovengenoemde voorwaarden. 

 

 

 
1 x per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief. Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen?
Stuur dan een mail naar info@spiritinstyle.nu
Volg ons op
  Reglement
Privacyverklaring