Consulten

Privé Consulten worden tijdens de openingstijden van de winkel gegeven. Consulten duren 25 min. Denk u meer tijd nodig te hebben dan is het aan te raden om een dubbelle afspraak te maken. Afspraak maken kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. bel 024-3880229 of app 06-83367554 of in de winkel.
De consulten worden één op één gegeven met voldoende privacy.

Agenda 2024

Zaterdag 22 juni: Acces bars door Martje Naterop

Acces bars is een techniek waarbij verschillende punten op je hoofd heel zachtjes aangeraakt worden. Door die punten aan te raken worden bepaalde energie banen geactiveerd waardoor het makkelijker wordt om rust in je hoofd te vinden. Het maakt het je ook gemakkelijker om gedachtepatronen waar je niets meer aan hebt los te laten. Het legt als t ware een andere bedrading voor je klaar, waardoor je ineens tot andere inzichten kunt komen. Mensen geven aan zich makkelijker te kunnen ontspannen tijdens en na een behandeling, beter te kunnen slapen, en sommige mensen ervaren allerlei sensaties in hun lichaam, emoties die vrij komen, of zien kleuren. Iedereen heeft hierin een eigen ervaring. Het kan ook zijn dat je niks voelt maar later merkt dat er veranderingen zijn, gebeurtenissen anders verlopen. 
Privé consult 25 min € 25,00

Zaterdag 6 juli: Tarot-orakel reading door Ilse Overeem

De tarotreadings zijn interessant voor mensen die graag de diepgang opzoeken en naar inzichten zoeken over zichzelf.
De orakelreadings zijn vooral een leuk opstapje voor mensen die nieuwsgierig zijn naar spiritualiteit en een korte boodschap willen voor de aankomende tijd.
Ik heb heel veel zin om nieuwe mensen te ontmoeten bij Spirit in Style en hopelijk verder te helpen op hun pad. Hopelijk zie ik jou daar! 

Privé consult orakel reading 20-30 min € 25,00
Privé consult tarot reading 45-60 min. € 45,00

Zaterdag 27 juli : Handen lezen door Nicole van Staveren
Handen laten lezen is een stukje dichter bij jezelf komen.

Wat is geen mooier geschenk, dan jezelf beter te leren kennen met de kennis die je uit je eigen hand kunt halen, het is zo dichtbij jezelf , je neemt je instrumenten overal mee naar toe, en je kunt het in je dagelijkse leven ook nog toepassen. Samen met jou kan ik het onbewuste naar boven brengen, wat zijn je blinde vlekken, waarom loopt een relatie niet zoals je gehoopt had, wat zijn je verdedigingsmechanismen, waarom stel je dingen uit, wat zit daar achter. Op deze manier kunnen we daar samen achter komen. Uit een hand is heel veel te halen, meer dan jezelf beseft, het is geen toekomstvoorspelling. Bij diagnostische handanalyse kijk ik verder dan alleen naar de lijnen, je gaat de veranderingen binnen jezelf ook merken zodra bepaalde patronen herkend worden, het is een stuk bewustwording waardoor je prettiger in het leven komt te staan, je krijgt meer zelfvertrouwen. Ook de nagels kunnen veel over jezelf vertellen daarom het verzoek indien mogelijk nagellak te verwijderen.
Privé consult 25 min € 25,00

 Nicole over handen lezen:

Hoe kwam Academie Antropodynamica in mijn leven en wat houd handpalmtherapie in?
Naar aanleiding van de Therapeutenbeurs in Apeldoorn waar Edo Sprong een lezing hield, en de benodigde brochures over de opleiding, ging ik overstag. Wat ben ik blij dat dit op mijn pad is gekomen, het heeft mijn leven verrijkt .Door de opleiding heb ik mezelf leren kennen, heb ik een hele ontwikkeling doorgemaakt, ben ik anders tegen de medemens aan gaan kijken, werd de wereld om me heen verruimt. Het bijzondere is dat wat ik allemaal geleerd heb, nu kan doorgeven aan een ander, zodat we samen kunnen kijken waar de knelpunten en leerpunten zitten. Samen met jou kijk ik in je handen waar je sterke punten zitten en wat je moeilijk vind, waar vlucht je voor, waar zitten je verdedigingsmechanismen.
Uit een hand is heel veel te halen, meer dan jezelf beseft, ik kijk naar de handvorm, lijnen, over en onderontwikkelingen van de heuvels en vingers, naar de nagels, temperatuur van de hand.Wil je meer inzicht in jezelf krijgen, ontdekken waarom je telkens in een verkeerde relatie stapt, je banen niet zo lopen zoals je wilt, een moeizame ouder-kind relatie hebt, dan is dit een manier om daar achter te komen.
Laat je handen spreken, wat willen ze je vertellen.

Ilse over Tarot:

Mijn naam is Ilse Overeem en  mijn bedrijf heet Lunamara.
Ik geef met veel plezier 
tarot en orakelreadings aan mensen en geef cursussen over hoe je de tarot zelf kan leren lezen en je eigen readings kan geven.
Dit doe ik doorgaans op locatie in Scherpenzeel, Gelderland of online.
Af en toe ben ik op een zaterdag op een andere locatie te vinden om de hele dag readings te geven. 


Martje over acces bars:

Dag allemaal, Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Martje Naterop , ik woon nu bijna een jaar in Nijmegen, en ik heb me vanaf het begin van deze eeuw bezig gehouden met energetisch werk, spiritualiteit en zelfontwikkeling. Ik heb een healing reading opleiding achter de rug van vier jaar, een opleiding tot priesteres, en vele vele workshops en trainingen gevolgd. Waaronder de Acces Bars. Acces bars is een techniek waarbij verschillende punten op je hoofd heel zachtjes aangeraakt worden. Door die punten aan te raken worden bepaalde energie banen geactiveerd waardoor het makkelijker wordt om rust in je hoofd te vinden. Het maakt het je ook gemakkelijker om gedachtepatronen waar je niets meer aan hebt los te laten. Het legt als t ware een andere bedrading voor je klaar, waardoor je ineens tot andere inzichten kunt komen. Mensen geven aan zich makkelijker te kunnen ontspannen tijdens en na een behandeling, beter te kunnen slapen, en sommige mensen ervaren allerlei sensaties in hun lichaam, emoties die vrij komen, of zien kleuren. Iedereen heeft hierin een eigen ervaring. Het kan ook zijn dat je niks voelt maar later merkt dat er veranderingen zijn, gebeurtenissen anders verlopen. Op 22 juni geef ik Acces Bars behandelingen in de nieuwetijdswinkel van Nijmegen Spirit in style. Deze behandelingen kosten 25 euro en duren 20 minuten. Een hele leuke manier en laagdrempelig om hiermee kennis te maken. Ik hoop je te ontmoeten op deze dag! Voor meer informatie kun je terecht op www.vlindermozaik.n

 

 
1 x per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief. Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen?
Stuur dan een mail naar info@spiritinstyle.nu
Volg ons op
  Reglement
Privacyverklaring